Matlagningskurs

Äntligen! Daniella var frisk och efter alldeles för långt uppehåll fortsatte mitt och pappas italienska matäventyr. Vi fick ansvara för sparrislasagnen med saffranskryddning.


Koka sparris som du skurit i centimeterstora bitar. Fräs den sedan med vitlök. Gör bechamel och smaksätt den med saffran och muskot. varva i en form med lasagneplattor och emertalerost. toppa med parmesan och grädda 20 minuter i 200 grader.


Så här fin blev lasagnen!


Jag fixade bresaola som marinerades i citronsaft och som ska serveras med rucola, parmesan och olivolja.


Linssoppa med crostini och pasta con le zucchine


Till efterrätt fick vi mascarponecream med kaffesmak och marsalavin. En liten bild på pappa smög sig in också, tack för en superrolig kurs med trevligt sällskap!


Kommentarer
Postat av: Papa

Bästa kvällen hittills!

2010-05-06 @ 23:11:37
Postat av: Morsan

Lite avundsjuk blir man faktiskt...Vill också jue!!

2010-05-06 @ 23:13:11
Postat av: Moa

Pappa: Ja det var en väldigt lyckad kväll!

Mamma: Du kanske vill gå fortsättningskursen med mig, vissa andra har nämligen dans på tisdagar...

2010-05-06 @ 23:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0