Körsbärsgrottor
Klassiska hallongrottor med den sylt jag hittade i kylskåpet!
125 g rumsvarmt smör
3/4 dl socker
2 dl mjöl
1/2 dl potatismjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
körsbärssylt
16 små muffinsformar
1. Sätt ugnen på 200°. Ställ ut muffinsformarna på en plåt.
2. Rör smöret tillsammans med sockret tills det är vitt och pösigt. Blanda ner mjöl, potatismjöl, vaniljsocker och bakpulver i degen.
3. Rulla degen till en längd och skär den i 16 lika stora bitar. Rulla degen till bollar och fördela dem i 16 muffinsformar. Tryck ut en liten fördjupning i varje boll. Lägg i en klick sylt. Grädda i 10–12 minuter.
Kommentarer
Postat av: Morsan
Vilken tur att du hade kvar av världens goaste körsbärssylt då!
Vill smaka!!!!
Postat av: Anonym
Mums!
Postat av: Åsa
(Mums= Åsa :D)
Trackback